Öland

Öland
Solnedgång

torsdag 28 juni 2018

Trevlig onsdag och omplanerad torsdag

Fast vi planerade om onsdagen också lite grann. Har bägge dagarna fått en de gjort på jobbet även om motivationen inte riktigt är på topp. En del förvirring i organisationen tillsammans med ett väl stressat läge gör att de flesta har fruktansvärt kort stubin. (+ Väl varmt överallt.) Blir liksom inte roligt att jobba då. Försöker dock hålla humöret uppe.


I går fick jag skjuts till stationen stället för att jag gick. Skulle ta tåget till maken och sedan skulle vi till forna kollegor och hälsa på. Men då jag fick skjuts kunde jag ta ett tåg som gick en hel timme tidigare. Maken hann inte sluta jobba tills jag kom fram så där fick jag ca 20 min pokespelande. Hittade dock en blomma till värdinnan också i väntan.


Men vi var rätt tidiga så vi passade på att köra förbi en lägenhet som vi skulle ha tittat på idag. Lite väl stor men ledig så vi hinner flytta in tills jag börjar det nya jobbet. Den har tre rum och vi klarar oss egentligen riktigt bra med bara två. Sen är den egentligen väl dyr men ligger på promenadavstånd till det nya jobbet. Det får alltså gå. Vi får väl titta efter mindre väl på plats. Rejält med garderober och så får vi balkong. En som är tillräckligt stor för att man ska kunna använda den. Och i en standard som är högre än vad vi brukar ha. Gör heller inte ont. (Men nu behöver vi en soffa.)


Därefter åkte vi dit vi skulle. Blev bjudna på mat, prat och skratt. Samt inte minst en massa djursällskap. Hunden kommer och hälsar men är rätt självständig. Katterna var desto mer sugna på att bli klappade. Eller iaf två av tre. Även hönsen höll oss sällskap och det trots att vi blev bjudna på kyckling.


Vi satt ute till 22 och lite till. Sen åkte vi hem. Skulle ju jobba idag också. Dock så varmt att jag vaknade redan 04 och hade svårt att somna om. Hur jag än låg och vred mig. Desto lättare att sova mellan 06 och 07. Klockan blev rätt mycket innan jag var på plats i morse. För att även idag smita hem tidigare. Det sista som gjordes var att äta tårta. Kollega som går i pension på lördag för att återkomma som temp.


Då det inte blev någon koll på lägenheten idag skulle jag bara vila lite innan jag tog mig en promenad. Det har varit så varmt idag att jag slocknade 1,5 timme. Men sen kom jag ut. Det var dock inte svalare utan det fick bli en kortare promenad. Hann dock köpa lite vatten så det finns vätska hemma. Har förberett det som går inför helgen. Och hoppas kunna få en bättre dag i morgon. Vi har fått en transportabel ac till kontoret. Den står på 25° och då kyler den! Vill inte vad tempen är egentligen. Så jag hoppas bara att den är lägre i morgon. God natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar