Öland

Öland
Solnedgång

torsdag 7 juni 2018

En dag kvar

Kände mig rätt duktig idag när jag stod i duschen ca3minuter efter att maken åkt till jobbet. För pigg kände jag mig inte. Men fort gick det. Hade jag tagit god tid på mig hade jag säkert somnat i duschen och det hade varit sund. Fick det bli lite mörkare kläder på mig till jobbet. Skulle besöka leverantör som har en verksamhet som inte är så ren. Men först till jobbet, 1 planerat möte och ett akut möte. Snabbt i med en kopp te och sedan var det till att rusa.


Kom till leverantören i tid och kunde åka därifrån i någorlunda vettig tid. Alltid trevligt när man hinner äta något på vägen tillbaka. Bestämde mig för att dra ner tempot på väg tillbaka. Satte mig och tog en fika på vägen tillbaka. Har ju ändå rätt till 45 min lunch. Och vill jag fika på den är det väl ok? Var tillbaka till nästa möte. Som kollegorna fixade efter guidning till uppgiften jag behövde hjälp med. Tack och lov för sådana kollegor!


Sen var det till att fixa en presentation. Kolla om ytterligare hjälp behövdes. Stack emellan med att hjälpa en annan kollega och någon gång mellan 17,30 och 18,00 fick jag nog och gick hem. Hade då bokat ytterligare 3 möten. Ett på plats, ett hos leverantör samt ett via telefon. Påbörjat förberedelserna för 5 ytterligare PPAP. Hintat en annan leverantör om vad som är viktigt inför att den ska skicka PPAP till oss.


Innan jag gick hem bytte jag om till tunnare topp och shorts. Det var varmt. Väl hemma hämtade jag maken och gick till affären med en lite omväg både dit och hem. Behövde fixa present. Halva är nu klar och den andra delen fixar jag i morgon. Därefter kunde vi gå hem så jag fick äta. Sen har jag inte gjort ett skit vettigt. Om vi bortser från disken då. Och nu ska tänderna borstas och jag sövas. God natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar