Öland

Öland
Solnedgång

söndag 10 juni 2018

Borta var denna helg

I fredags åkte vi direkt till min yngsta bror för att fira hans sambo. Hon fyller egentligen år idag men köerna på bron gjorde att vi bad att få komma redan då. En hög med triss och en jordgubbsampel fick bli presenten. (Hon vann faktiskt lite. Kanske kan räcka till en glass var om de inte slår på för stort.) Och när man är där busar man lite med Lina för att ta med Emil ut och spela lite pokemon. Klart pojken ska få spela om han tycker det är roligt! (Att hans faster också tycker det är bryr vi väl oss inte om?) När vi väl lämnade och kom till bron var den alldeles lagom full med bilar. Dvs inte speciellt många alls.

När lillebror är snäll och handlar åt mig.

I lördags var jag uppe tidigt. Allt för att hinna in till Borgholm innan det blev för varmt. Blev en hög med km. gjorde inte alls ont. Och första maskinen med tvätt var klar när jag kom tillbaka så det var bara att dra igång med nästa. La kycklingen i marinad. Ställde mig och strök allt som skulle strykas så det var klart. Och en del annat småplock. Hade köpt jordgubbar för det skulle vara gott att ha. Blev smoothies. Och så fick det blåbärsglass och jordgubbar framåt kvällen. Sen var jag rätt trött tidigt så det blev en tidig kväll.


Idag vaknade jag redan 03,23 och inte somnade jag om förrän klockan var 05,00. Var dock uppe redan före 08, Är dock en aning seg i kolan nu men ska ju ändå sova snart. En tur till Borgholm fick det bli även idag. Attans vad man fick knata på för att hålla sig i skuggan och ta sig runt innan det blev för varmt. Sedan hem för att fixa middagen. Fått ihop 3 matlådor var denna helg. Försöker göra slut på samtliga som finns i frysen till semestern börjar. Dock saknas det några för att klara mig hela vägen dit.


Jag har även motionerat Fido idag, fixat samtliga blommor, klippt gräsmattan osv. Allt för att inte somna. Vilket jag gör vilken sekund som helst nu. Behöver dock borsta tänderna först. Lika bra att fixa med en gång. En lång vecka framför mig. Den mest krävande kunden kommer och gör revision hos oss. 5 pers och i 4 och en halv dag. Tur man inte är på kvalitetsavdelningen längre. Blir trött av bara tanken. Drabbas tydligen "bara" torsdag...... God natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar