Öland

Öland
Solnedgång

måndag 4 juni 2018

Tjänster och gentjänster

Vaknade knappt när maken steg upp. Var inte mycket piggare när han åkte. Steg dock upp iaf. Så 06,20 klev jag ut genom dörren och började gå till jobbet. Vågade inte katten att ligga och vila lite. Då hade jag väl inte vaknat förrän efter lunch eller så. Inte lika varmt i morse men ack så skönt. Så jag tog en aning längre runda och var på jobbet när jag började. Gällde att passa på när man kunde knata på lite grann.


Väl på jobbet behövde nya kvalitetschefen lite hjälp i veckan. Så jag bytte bort lite arbetsuppgifter. Dock är enda möjliga tiden på onsdag fm. Så klockan 8 ska det jobbas. Inte ens sovmorgon på sin lediga dag. Men jag slapp 5 timmars översättning. Alltid något. Hann med en del annat men inte det som var inplanerat. Dock är resterande av veckan nu fulltecknad. Bokat upp en massa människor samt begärt hjälp med de delarna som jag är den mest ansvariga i. Känns inte helt rätt att revidera sitt egna jobb. Bättre annan avdelning gör det.


Har även hunnit städa av väggarna och ta ner gardinerna i det nya kontoret. Torkade väggarna med klorin och färgen sitter nästan kvar. Gardinerna hade behövts tvättas i klorin också. De var tydligen nya för typ 30 år sedan. Och det som en gång i tiden var vitt har nog inte sett en tvättmaskin under hela tiden. Blev tom snyggare utan gardiner. Får se om kollegorna vill ha det eller ej. Händerna stinker fortfarande klorin men rent blev det. Då jag var enligt schemat i morse så gick jag också hem efter schemat. Fort som ögat smet jag när ingen såg.


Det var inte lika skönt att gå hem som det var att gå till jobbet för värmen var tillbaka. Möte upp maken i affären och passade då på att handla. Sen hem och äta. Blev bara en mycket kort promenad efteråt. Lät den dock ta en halvtimme lite drygt. Väl hemma kom regnet. Tror det varade i en hel kvart. Iaf om jag är generös med tiden. Annars var det nog bara 5 minuter. Marken hade nog behövt en hel del mer.


Nu återstår sängen så jag kommer upp i morgon. Kan ju inte slarva med sömnen nu när jag inte fick någon ledig dag mitt i veckan. Nåväl om jag stämplar övertid och komp så får jag ju några timmar där också. Men det får bli onsdagens problem. Maken ska iaf hämta när jag väl är klar sen får vi se vad vi hittar på. Vila står på schemat och vi skulle behöva en fläkt till. Men först och främst är det ny madrass som gäller. God natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar