Öland

Öland
Solnedgång

tisdag 12 juni 2018

Trötta tisdag

Idag har jag inte gjort mycket att skriva om. Var extremt mycket tröttare i morse och kom iväg betydligt senare men var på jobbet inom flextiden. Sen gick det undan och plötsligt var dagen slut men hade mer att göra. Skulle dessutom ut med jobbet och lite viktigare kunder. Var medbjuden då jag har varit rätt insyltade med dem innan. Men mer om den utflykten senare. (Ska tanka över bilder därifrån först.)


Jag kunde dock åka med kollega dit och maken fick sedan hämta mig. Blev ett litet glapp i tiden så jag hann tom spela lite pokemon och då var vi ändå ute i ingenstans. Väl åter på plats tog maken och jag kortaste promenaden denna veckan. 150m tror jag att det blev om vi är riktigt generösa med måttmätningen.


Nu återstår att borsta tänderna, förbereda kläder och lite annat inför morgondagen. Den blir inte att leka med. 3 PPAP på väg som helst ska både hinna motmätas och godkännas, ett par reklamationer ska genomföras, ett kontrakt behöver läsas igenom och ev kommenteras, 2 möten om inte det ena skjuts på osv. Hoppas dock både komma upp och iväg i tid samt framförallt kunna gå hem i tid. God natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar