Öland

Öland
Solnedgång

måndag 18 juni 2018

När planer förändras

Haft en sån dag hela dagen. Uppe och på väg till jobbet i tid. Sinkad på vägen och småkallt så man ändå var i tid. Man var helt enkelt tvungen att rappa på lite för att inte frysa för mycket. Det som sinkade var att jag rättade och förnyade lottot för det glömde jag igår. Dock upptäckte jag att man nog får rätta mellan de gånger man förnyar. För jag spelar 5 veckors men ev vinst förfaller redan efter en månad och det är 4 veckor!


Jag hann inte med ett par saker som jag hade hoppats på men hann i stället med en hel del. För istället för 2 revisoner kvar att göra hos leverantör har jag nu 4. Så denna veckan blir det Norge. Och det blir en övernattning på hemvägen. Vi räknade lite lätt ut att jag skulle vara tillbaka runt 01-02 och då inte vara speciellt säker förare. Sover över halvvägs. Vecka 27 är det Österrike, 28 är det Tyskland och sista veckan är det Hofors. Och så ska jag helst hinna med 2 internrevisioner också. Men de är jag beredda att släppa.


Bokade båda utlandsresorna men har ännu inte fått dokumentationen av amex. Får ringa nästa vecka när jag är tillbaka och fråga vart de tog vägen. För jag behöver dem. Hunnit med några möten och ett uteblev. Gjorde inte så mycket, fick ju tid över till verkligheten. Och dessutom såg jag till att gå hem i tid. Inte så jag åt någon flex men så att jag inte byggde på den. Hoppas kunna äta lite innan jag börjar i morgon. Har 18 timmar lite drygt och endast 6 veckor att plocka dem på. (Varav 12 dagar är jag inte där.)


På vägen hem fixade jag lite dryck till maken samt mig. Sen var det till att bära hem den, vänta in maken och sedan ut en snabb runda. Fast denna gång blev det varvet runt av centrum iaf. Avslutade med att köpa matsäck till mig och såg till att maken får en del. Dock behöver vi handla på torsdag oavsett. Jag hoppas hinna tillbaka så jag kommer över till ön och kan handla innan det är helt igenkorkat med trafik. (Tack och lov att närmaste affären har ett hyfsat bra sortiment så man slipper köra på 136-an.)


Nu är väskan färdigpackad och jag behöver sova. Kommer inte ha med mig min privata dator och vet inte hur mycket jag kommer att orks skriva på kvällarna. Har dock schema lagt ett inlägg i morgon och ett på onsdag. Mellan fem och sex kommer de. Sen får jag skriva mer när jag kommer hem och jag inte hittar bra nätverk. Men nu ska här sovas i kvadrat. 8 timmar i bil är inte att leka med. God natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar