Öland

Öland
Solnedgång

onsdag 6 november 2013

Trött

Har varit på utbildning idag. Märks kan jag tala om känner mig helt slut i huvudet. Mycket diskussioner var det men ett väldans trevligt gäng. Nu ska man bara komma ihåg allt och helst när man behöver det.


Direkt när jag kom hem var det till att parkera bilen och in med studiematerialet. Sedan var det promenad som gällde. Fast först en snabbis till Hemtex. skulle ju köpa kuddar, blev 4st totalt men två olika sorter. Har lite mer pengar kvar på presentkortet men det försvinner inte med en gång.


Maken ringde hem, hade också shoppat. Både igår och idag. (Tror han hann med en runda i måndags också.) Han är ju i Polen så han har handlat lite lampor. Eller det lät som att vi kommer att ha samtliga vi behöver när han kommer hem.


Känns som att det kan bli hyfsat färdigt inomhus efter nästa besök i huset. Dock vill jag ha dit några av bokhyllorna från lägenheten. När vi har makens bil kan vi frakta en i bilen. Ok, blir inte bekvämaste resan dit men det funkar. Eller får jag ta min bil också. (Och då skulle jag kunna fylla den med böcker eller vad jag nu vill ha i bokhyllan.


Dock tänker jag sluta fundera på det nu och i stället gå och lägga mig. Har inte gjort ett skit här hemma idag. Jo, jag har hämtat upp fler vinterjackor fast det räknas inte. Det blir till att ha en väldans fart i morgon. Hoppas det funkar bara, för jag måste i säng ännu tidigare i morgon. Tänkte börja jobba tidigt denna fredagen också. = Mot säng redan nu!

1 kommentar:

  1. Skönt att höra att du i alla fall sover mellan varven! ;-) Du jobbar och sliter så mycket.

    SvaraRadera