Öland

Öland
Solnedgång

lördag 9 november 2013

Regnigt

Har det varit idag. Maken är förkyld. Behöver jag skriva vad det leder till?? Han har med andra ord inte snickrat alls idag. Däremot har vi varit i Kalmar och hämtat nack kuddarna till vår säng. När vi ändå var i den butiken beställde jag ett köksbord i ek. Funkar även när vi har byggt vår ö. Fast då byter vi ut benen mot den lösningen vi väljer då. Såg en soffa jag hemskt gärna skulle vilja ha. Dock är ju inte plånboken obegränsad så den får vara.

En större soffa än denna är det.

Därefter åkte vi till Jysk och köpte vertikal persienn till vårt sovrum. Funkar det bra blir det till vardagsrummet och köket också. I övrigt hittade vi inget mer där så vi fortsatte in till Rusta. Det vi skulle ha hittade vi inte. Maken fick dock både näsdukar och nässpray. Hittade en fönsterlampa till den taklampa jag köpte för snart en månad sedan. Kan nog bli fint.


Var inne och kikade i både Sova och Hemtex men gick ut tomhänta. Fortsatte till Netonnet. Skulle ha dammsugarpåsar och ett nytt munstycke. Det gamla skrapar mot golvet och några repor vill jag inte ha bara för att jag vill ha ett rent golv. Därefter hade jag fått nog och vi återvände mot huset.


Maken planerade för att sätta upp lamporna han hade köpte i Polen. (Separat inlägg som kommer senare.) Vi hade varit på IKEA igår på väg till huset. Köpte anslutningar till lamporna. Vi kan montera upp samtliga lampor. Dock har vi inte ledlampor så det räcker till samtliga.


Fast det gör inte så mycket. När vi kom tillbaka till huset idag så packade vi upp det inköpta, åt lite mat och sedan gick maken och lade sig att sova fram till halv 8..... = Inga lampor. Han behöver dessutom hämta verktyg i förrådet.


Nu har det slutat att regnar men nu blåser det istället och är mörkt. Just nu skulle jag vilja vinna så pass mycket pengar att man kunde anlita snickare till att fixa det sista på garagetaket så det blev klart. Skulle det räcka till att göra garaget helt klart skulle det inte göra ont heller. Dock är jag inte född med den sortens tur. Vi eller rättare sagt maken lär få fixa allt själv. Eller med lite hjälp.


Har iaf fått hit det lilla glasbordet så numera har vi ett soffbord. Funderar på om jag skulle klara av att montera ner den stora loftsängen själv. Har hittat en mindre som vi ska hämta i morgonkväll. Kunde ha hämtat den redan i onsdags men den går inte in i min lilla bil. Makens har ju stått på Öland hela veckan. Alltså får vi hämta i morgon.


Nu funderar dock jag på att gå och sova. För jag har inte sovit något under dagen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar