Öland

Öland
Solnedgång

onsdag 13 november 2013

Min tur?

Eller ska jag skriva otur? Sitter med ett huvud som jag gärna byter bort. Världens värk i det. Har varken tid eller lust med det nu. För att jag antar att det är makens förkylning som är på g. Får hoppas jag kan sova bort det hela.







Var på föreläsning om badrum på IKEA igår. Väldans trevligt. Istället för en massa kom och köp dyra möbler så fick vi rådet att köpa neutrala möbler och färglägga med handdukar, mattor osv. Billigare än att kakla om eller byta möbler. Fick en del idéer vi nu ska mäta och kolla om det funkar. Funkar det så kommer det att hamna på önskelistan.


Vi handlade dock lite. Det vi hade funderat och klurat på några veckor nu. Vid nästa besök i huset kommer vi att kunna få lite ordning i besticklådan, vi kommer att kunna montera upp möjlighet till att hänga lite tvätt som inte ska tumlas och vi får ordning på toarullarna i det ena badrummet. Hittade dock inga nattduksbord som vi kunde tänka oss. De enda vi har hittat så här långt är väl dyra.


Idag var maken och köpte en skiva ek. Han hinner hem en anings tidigare än jag. När väl jag hann hem fortsatte vi till nästa byggaffär. Så nu blir det hyllor i ek istället för nattduksbord. Vi har även till två hyllor i tvättstugan. Behöver förvaring. Allt det plus två fönsterlampor kostade inte ens en tredjedel av vad nattduksborden hade gjort......


I övrigt har det inte blivit mycket gjort. Ska förbereda en maskin tvätt så maken kan köra igång första maskinen om han kommer hem tidigare än mig i morgon också. Gör han inte det så får det räcka med en maskin i morgon. Vill inte hålla på för länge i morgon. Ska upp tidigt på fredag igen.


Hann förresten precis in på apoteket innan de stängde. Behövde huvudvärkstabletter men tror Ni jag har tagit någon än?? Nope, kanske skulle resa mig och testa om det skulle hjälpa. Med lite tur kan det ju faktiskt göra det.

1 kommentar:

  1. Usch, krya på dig!
    Och vad roligt att få inreda ert nya, fina, hus!!

    SvaraRadera