Öland

Öland
Solnedgång

fredag 15 november 2013

Åter en lång fredag

Var tom uppe lite tidigare än jag brukar, kom dock inte iväg så mycket tidigare. Kom på en massa saker jag "bara" skulle fixa till innan. Å andra sidan är de sakerna nu gjorda och jag slipper dem för några dagar.

Kan tala om att speciellt mycket trafik ute är det inte straxt efter 04..... Desto mer runt 16. Kom i väg från jobbet hyfsat iaf. Med en runda runt godisaffären då bror min som hjälper maken ville ha lite. Man är så svårövertalad att åka dit-NOT. Blev lite mjukisar till mig med. Dvs de burkarna behövde fyllas på för jag tömde dem. Men den som skulle ha efter mig fick färskt. (Dock var inte det jag fick speciellt gammalt heller. Sällan man hittar så färskt godis.)


Maken var redan framme när jag kom. Han hade plockat isär den stora loftsängen. Men hjälpte mig att tömma min bil. Dock var jag rätt trött när jag kom fram så jag har inte gjort speciellt mycket. Hållit i vattenpasset osv. Monterade iofs ihop tvättställningen som skulle hänga på väggen och lite annat medan maken skruvade upp skenor och konsoler i tvättstugan.

Gamla loftsängen

"Nya" loftsängen

Resten av den "nya"

Har skickat in maken till grannen för jag orkade inte göra något mer. Hmmm fast jag har skruvat ihop gavlarna på den smala loftsängen, placerat alla mina kramdjur i gästrummet. 1 st gästsäng full har jag för tillfället. Men jag får plats med några till om det skulle behövas.


Vi har också fått 3 av sex stolar på plats. Mer fick vi inte in i bilarna. Nu ska de vita med tillbaka. Men av dem har vi bara 4 men då slipper vi ha två i förrådet. Bordet jag beställde hade inte kommit. Kunde dock kanske finnas ett på lagret. Skulle försöka hinna kolla om det i morgon. Frågan är om jag får in ett bord på 1m x 1,8m i min lille bil. Eller om jag måste ha makens och ett ev släp. Nåja det tänker jag inte fundera på nu. Dags att sova blir en lång dag i morgon också.

Här finns förhoppningsvis konsoler och hyllor innan söndagen är slut

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar