Öland

Öland
Solnedgång

tisdag 5 november 2013

Efterlysning!

Jag förstår inte vart tiden tar vägen! Var uppe redan före 05 men inte var jag klar så jag kom i tid till jobbet. Men bordet i vardagsrummet är numera bytt. Har dock inte lagt all bråte under det än. Funderar på att strunta i det. Var riktigt snyggt rent från prylar.


Ok, jag var bara en minut sen men iaf. Hade att göra till runt 17. Men då blev det raka vägen hem. Väl hemma började det regna. Så inte kom jag iväg till Hemtex. Blev inga kuddar idag heller. Men jag blev av med alla petflaskor iaf. Fast det beror på att Maxi fortfarande i skrivande stund har öppet.


Innan jag gick och pantade funderade jag på att äta. Så in med maten i mikron på värmning. Började sedan sortera posten, hämtade upp vinterjackorna, slängde reklamen, glömde mikron och gick iväg. Tur det är nära och gick snabbt. Maten var lagom varm när jag kom tillbaka. Dock inget jag planerar att göra som vana.


Egentligen är det bara vattna blommorna som jag behöver göra mer ikväll. För det glömde jag igår.  Och med blommande hoyor, orkidéer och cyklamen kan det väl vara dumt att inte ge dem vatten. De kan få blomma klart innan jag glömmer dem totalt. Fast sen är det egentligen synd iaf. För samtliga blommar ju igen om de bara blir lite omskötta.


Dags att förbereda morgondagen också. Ska till Växjö på kurs igen. En hel dag och en massa nytt. Med lite tur är det som kursen förra veckan. Egentligen en massa självklara saker om man tänker på det. Fast man ska göra det när man behöver det också. Nope dags att göra dagens (kvällens) sista ryck.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar