Öland

Öland
Solnedgång

lördag 2 november 2013

Men då!

Maken hade kommit riktigt långt med taket när jag anlände igår. Så i morse var förväntningarna skyhöga. Maken hade gjort ena sidan klar och den andra var han halvvägs med. Och med hjälp av min bror borde han ju hinna klart. Men säg det som ska funka länge? Givetvis började det regnar straxt före lunch och slutade först efter att det blivit mörkt. 13-14 rader kvar att spika. Sedan ska han spika lite till för säkerhets skull. Därefter kan pappen komma på.


Frågan är nu kommer han att få upp de sista raderna i morgon? Och om han hinner, kommer de spikarna också på plats? Kan vi hinna med en rad eller två med papp?? Eller helst en hel sida för att vara mer petig och gärna båda två!

Annars har vi numera köksbord och stolar på plats. Sista kartongen är genomgången. Har packat en kartong med glas som min bror skulle ha haft med sig hem. Men se den glömde han. En liten kartong som ska skickas till dottern. Gärna avlämnas i morgon för upphämtning måndag fm. En knapp låda med sånt vi vill spara, 1,5 kartong med sånt som antingen ska skänkas eller säljas.

Har också hunnit med att gå igenom påslakan och örngott. Kommer att skickas upp lite sånt till dottern fast inte denna veckan. Behöver en bra kartong. DHL's utlämnings ställe där hon bor tar inte emot paket på mer än 19kg. Förra veckan skickade vi upp 18,9 kg..... Nu är det bara lite i skåpen vi ska gå igenom och se om vi verkligen behöver det eller vill ha.

Planen för nästa besök är att ha det ena soffbordet i lägenheten med oss. Vi börjar med det. Vi har ju två där för att vi inte kunde bestämma oss för vilket vi ville ha. Det får bli det stora där och det lilla här. Men maken muttrar lite om att vi behöver en större soffa. Fast där har jag sagt att jag köper ingenting förrän efter hans födelsedag i mars.

Nu är det sängdags som gäller. Behöver upp tidigt så jag kan hjälpa maken få upp de sista raderna i morgon. Tror inte det är långt kvar nu innan snön kommer eller vädret blir för dåligt för att vi ska kunna hålla på. Sedan skulle jag vilja ta lite bilder så jag kan visa. För just nu har jag inga. Får bli utan denna gången.

1 kommentar: