Öland

Öland
Solnedgång

torsdag 1 november 2012

En lördag med Emma



Ja egentligen skulle syrran firas. Hon fyllde förra torsdagen men då kunde inte vi andra som jobbar. Vi kom i lördags. När man frågade syrran vad hon ville ha i present så visste hon inte. Men Emma visste vad hennes mor ville ha. Hon var väldigt säker på att hennes mamma ville ha blåa ballonger..


Syrran fick blåa ballonger av de flesta. Utom mig. Jag gav dem direkt till Emma. En hel påse. Förvisso ska inte barn under 3 år ha ballonger. Men vad då, man behöver ju inte lämna dem ensamma med ballongerna. Handla ju faktiskt om att låta henne leka med dem när någon är med. Å andra sidan var Barbapapa ballongen fortfarande en hit. Men jisses vilka märken det kommer bli i parketten. Fast både hennes mor och hennes far tyckte att hon bara var ett barn och då blir det lite skavanker här och där. (De har planerat att slipa om golven när Emma är större.)


Som vanligt hade vi lite delade meningar om vad som är lagom till Emma. Vet inte varför men Emma gillar mina skor. Kan det beror på att det är en del bling-bling på dem? På dessa är det en del rosa metallic band. Men som hennes föräldrar säger hon är bara ett barn. Låt henne vara det och ha så roligt hon kan. (Och har jag tur kanske jag snart kan börja använda ett annat par?)


Emma's mamma fick en present som hon gillade. Nu behövde hon bara barnvakt i 17 timmar eller vad det var. Emma fick också paket och var sysselsatt länge. Vi skulle komma till 14,00. Maken och jag som planerade att åka därifrån mellan 17 och 18, lämnade runt 21,30. Då hade vi både nattat Emma och hennes mor. Men är det kalas så är det :)



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar