Öland

Öland
Solnedgång

söndag 25 november 2012

När man blir ensam hemma en dag

 Vårt hushåll är det farligt. Att först spåna idéer om hur man skulle kunna möblera om och sedan plötsligt en dag lämna mig åt mitt öde. Då händer det saker. Blev nämligen själv igår. Maken skulle till sin dotter samt Öland och röja upp efter förra fällning.

Maken nämnde för några månader sedan att vi skulle flytta på ett par bokhyllor samt våra skrivbord. Jag tyckte väl att det kunde vi väl alltid göra någon gång. Igår satte jag igång. En av tre hyllor är nu flyttade. Likaså mitt skrivbord. Har tom fyllt upp bokhyllan som flyttades.

Passade även på att städa av ordentligt. Först ytan dit hyllan skulle och allt runt om. sedan ytan där hyllan hade stått och runt om samt likadant för ytan dit skrivbordet skulle. Och sedan all ledig yta. Så nu är över halva rummet väl skurat.


Har tom förberett så jag kan tömma hylla nr 2 och flytta på den. Funderar även om alla mina kramdjur verkligen ska vara framme. Det är en hög. Å andra sidan undanstoppade har jag ju ingen glädje av dem. Tål att funderas på.

I övrigt var jag väldigt lat igår. Idag är det inte mycket bättre. Bara renbäddat och tvättat några maskiner tvätt så här långt. Har en i gång och ev blir det ytterligare en. Sedan ska tvätten torkas, vikas och läggas in. Av någon konstig anledning sköter det sig inte själv. Måste handla också. Kanske dags att göra det? Måste handla innan jag kan laga middag.

Bilder på själva ändringarna kommer när jag är klar. Just nu får jag bara nojan av det. Å andra sidan har maken sorterat papper och annat mest hela dagen. Dvs en hel massa saker kasseras :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar