Öland

Öland
Solnedgång

söndag 25 november 2012

Lite bilder från igår

Hade ju lite tråkigt igår när jag gick här hemma och skulle vila. Är liksom inte typen som bara lägger mig på soffan och slöar. Istället pysslade jag med detta:






Denna bokhylla skulle stå här fast emot väggen och inte en bit ifrån. Varför jag inte ställde den emot väggen? Jo maken hade lovat att fixa bort ett litet stopp. Det lovade han redan helgen före. När jag också hade lust att flytta på bokhyllan.





Det mest felplacerade stopp jag har sett. Dörren öppnas nämligen åt andra hållet. Och även om dörren hade öppnats åt detta håll så är den inte så bred. Har det funnits ett dörrhål till innan? Man kan ju undra.





Halvvägs tills bokhyllan är fylld igen. Men det gick hyfsat snabbt att få den full.





De böcker som saknades fanns här. Kan tala om att det fresta en del på ryggen men ovanpå skrivbordet hade jag placerat det som stod ovanpå bokhyllan.





När väl hyllan var full igen kunde jag fixa golvet igen. Jisses vad man hittar damm när man flyttar runt på allt. Tycker man dammsuger under hyllan för jämnan men inte har det hjälpt. Nåja kunde iaf efter att tagit bort det sista ställa mitt skrivbord på plats.





Lika bra att börja förbereda för ytterligare flytt. Men det har varit dagens problem. Och fläckarna på väggen fanns när vi flyttade in. Det var därför vi har haft bokhyllan framför. Och ska ha andra i fortsättningen.

3 kommentarer:

  1. Gott att få saker på plats,
    jag gillar er radio och klocka.
    Ha en bra vecka.

    SvaraRadera
  2. Hej!
    Coft Cotton är ett lite tjockare bomullsgarn men jag tror säkert det går att sticka dockkläder i det i alla fall.

    SvaraRadera