Öland

Öland
Solnedgång

onsdag 14 november 2012

När man har mer julprylar än man tror

I fredags skulle min bil få lite nya delar. Passade då på att sova hos mina föräldrar samt även kunna ägna en hel lördag åt att rota lite grann i vårt förråd. Jag ville ha med mig mitt julpynt. Jag visste att jag hade mycket. men inte SÅ mycket.

När jag ändå höll på så kollade jag att det inte hade gått möss i samtliga kartónger. De hade klarat sig. Därefter blev de igentejpade. Om det hjälper eller inte vet jag inte men man borde kunna se om någon liten mus har kunnat ta sig in i dem lite enklare iaf?

Och skulle jag ändå kolla alla kartonger kunde jag ju lika gärna sortera upp lite på dem och få lite ordning. Hade visst "bara" 29 kartonger som blev kvar i förrådet. (Tog ju en bil full med mig hem med pynt.) Det finns nu plats för ytterligare 4-8 kartonger. Lite beroende på hur man ställer in dem.



Så här mycket plats fanns det kvar. Och man bör kunna se bakåt också.

Maken fick ta med sig två kartonger när han åkte hem i söndags. För dem fick jag inte plats med. Tror Ni att det finns en chans att man kan sortera ut något? Hoppas det för jag har två pappkassar som jag vill ha i kartong också.....

Nu är det bara att sätta igång och gå igenom dem också. Blev trött, gör det en annan dag........

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar