Öland

Öland
Solnedgång

torsdag 15 november 2012

När det börja likna något

Jag stod ju på huvudet ibland kartonger osv under lördagen. Maken hade lånat bror min och röjde ännu mer på tomten. Och nu  börjar det faktiskt likna mer och mer en tomt och inte bara en igenvuxen hage.



Man kan också se att hösten är här nu. Knappt några löv alls medan det bara två veckor tidigare såg ut så här:


Maken sov i husvagnen. Jag vägrar! Jag lånade föräldrarnas "tvättstuga". (Det är en gäststuga men Emil hade missat lite där och har döpt om den till tvättstugan.) Det är varmt, det finns YTA och jag har tillgång till både kök och wc osv.



Bor man enkelt får det bli enkel mat. Jag är inte duktig på gasol så jag vill inte gärna laga mat på den spisen i husvagnen. Dock är ju både maken och brodern min män. Så de gillar korv och att grilla.


Jag passade även på att besök närmaste grannen och frågade om grävningen för avlopp. Måste säga att hon är toppen. Självklart var det ok, bara hon kunde ta sig till och från jobbet. Vi tom skämtade om att annars fick vi gräva veckan före jul så hon kunde städa och pynta på vår bekostnad. Dock föredrar vi båda att hon kan ta sig till och från sitt hem.



Starxt innan jag pratade med grannen hade maken och min bror fällt ett träd som till viss del hamnade på samma grannes hästhage. Ingen stor gren men varför bära i onödan? Bror min kapade upp den i lagom stora vedbitar till grannen. Det meddelade jag henne. Tack och lov så skadades inte staketet. Förvisso är hästarna snälla men om de smiter ska det iaf inte vara vårt fel. Ingen som vet vad som kan hända då. Inte mycket trafik men det händer samt att den då kommer väldigt fort



Nu ska det bara samlas ihop det som kom ner i helgen. Men det lär ta några veckor innan dess.




1 kommentar:

  1. Vilka mysiga bilder! Härligt med brasa och korvgrillning :)

    SvaraRadera