Öland

Öland
Solnedgång

torsdag 29 november 2012

En hektisk vecka

Fick i tisdags em åka upp Skellefteå för att vara med när en defekt detalj till våra maskiner på jobbet skulle utredas. Tog hela onsdagen. Kan tala om att det fanns nästan snö Skellefteå. Det var något tunt vitt som låg som en gles filt över omgivningarna. Dock var det inte så kallt som jag trodde att det skulle vara.

Gammal bild från 2008

Här hemma är det dock kallt. Fryser om tårna så att de känns som isbitar. Brukar vara ett tecken på att det ska bli minusgrader. Kanske dags att hämta upp stövlarna? Men träningsskorna är ruggigt sköna och bekväma så jag får fundera i morgon också. Och de är rätt varma dessutom.


Igår kom jag på att bilen behövde besiktas innan lördag. Sista dagen är i morgon. Maken var snäll och bokade en tid idag. Fick anmärkningar. Samma som förra året.

Gammal bild från 2008

Men i år fick jag faktiskt också inte bara en kod som jag inte förstod utan också en text så tom jag begriper att det verkstaden trodde det var förra året var det inte. Med andra ord de har inte samma koder som bilprovningen. Och har de inte samma koder borde jag ha fått en felbeskrivning förra året. Så en aning sur på bilprovningen är jag allt.

Gammal bild från 2008

I morgon blir det till att sammanfatta min del av utredningen jag har gjort tidigare i veckan och skicka ut. Hann inte med allt idag. Hann dock få iväg en del information som jag trodde jag skulle få skicka ut nästa vecka. Måste komma ihåg att boka ny tid på verkstaden också. Tänker läsa utantill från besiktningsprotokollet.

Gammal bild från 2008

Har ännu inte en pryl uppe till advent. Måtte jag hinna med det i morgon. Men det blir nog bra med det. För det är inte 1-a advent förrän på söndag. På lördag hinner jag iaf inte. Klippning och ett besök på Kalmar Slott står på schemat sedan lär man inte orka med så mycket. Eller så är man så sugen på jul att man fixar allt när man kommer hem.

Gammal bild från 2008

Nu ska jag iaf förbereda för morgondagen. Blir en intensiv dag då också...... Som alltid :)

2 kommentarer:

  1. Har inte heller fått någon ordning på adventssakerna ännu men ska nog hinna med det i dag :)

    SvaraRadera
  2. Jag fick upp två adventsljusstakar igår och det får räcka så länge

    SvaraRadera