Öland

Öland
Solnedgång

måndag 12 november 2012

När man går på IKEA föreläsning

IKEA öppnade nytt för en dryg vecka sedan. De har nu en del föreläsningar på kvällarna med div tema. Jag tänkte jag skulle kolla upp om det var något och valde givetvis en dag som började med att kliva av färjan 06,15 för att sluta med att kliva innanför ytterdörren hos mamma runt 22........

Jag hann med allt tror jag................

Åter till IKEA, jag valde tema design. Anmälde mig och maken, för det var föranmälan. Vi hann dit i tid. Dvs vi klev innanför dörren på klockslaget. Nästa gång ska jag ha lite mer tid på mig.

En hel del var intressant, en större del önskar jag att mitt företag hade lyssnat på och en mycket liten del gav ingenting. Vem det var som höll i det? En av deras produktutvecklare som ser ut som på bilden.


Lampan han pratade om just när bilden togs hade jag inte haft något emot att montera ihop. Innehöll visst bara 200 bitar. Det trista är att den funkar inte i mitt hem. Men om någon vill ha den, köper den och vill ha hjälp med monteringen så anmäler jag mig frivilligt :)

Efteråt han jag visa maken golvlampan jag vill ha. I verkligheten för på bild hade den redan blivit godkänd. Det är den ännu, dock ännu ej inköpt och då har jag varit på IKEA 2 gånger till sedan dess.....

Kommer för övrigt att gå fler gånger, men ska då se till att ha mer tid.

1 kommentar: