Öland

Öland
Solnedgång

söndag 8 juli 2018

Ytterligare en helg över

Och i morgon börjar sista veckan före semestern. Kan inte påstå att man gjort många knop denna helg. Stannade till hos föräldrarna i fredags. Pappa fyllde igår men han fick presenten i fredags. Ett rådjurskid att i trädgården, en plunta till jul och så lite att fylla på med. Och så passade jag på att låna lite delar till assistenten av mamma samt en bislöja av pappa. Behövde leka husmor när jag väl kom hem och maken skulle hjälpa grannen att bli av med ett getingbo.


Man vet att det är sommar när kön till ön börjar redan vid västra infarten till Smedby. Eller det stod inte still men bitvis var man nere på 70km/h mot 100km/h som det står på skyltarna. Så läge man inte står helt stilla kan jag leva med det. Lär dessutom bli värre till nästa helg. Det är Victoria dagen på lördag så ön lär vara så full med folk att man nästan tror att den ska sjunka. Hoppas kunna få ledigt från lunch på fredag. För då finns en chans att man kan smita över innan det är som värst.


Tvättmaskinen har gott varm som vanligt. Och ändå var tvättkorgen inte tom fören stund sedan. Har dock struntat i stryka denna helg. Jag har kläder så jag klarar mig veckan som kommer. Därefter vill jag ändå ha dem hemma. Spelat en massa Pokémon har jag också hunnit med. Både igår och idag. Efter andra rundan igår när jag hade grannens dotter med mig var vi så sugna på vitlöksbröd att vi fick köpa vitlök och bröd med oss hem och göra. Blev dock kanske väl mycket vitlök. Men alla ev bakterier dog igår och de har hållit sig på avstånd idag.


Idag såg jag till att bjuda maken på middag inne i Borgholm. Grannen med dotter hade vi som sällskap. Blommorna har fått vatten. Hade med mig hälften från lägenheten så de bor numera också utomhus. Bara orkidéerna kvar inne.  Funderar på om man kan ha dem ute också. Men det får vi testa ett annat år. Vill ha dem kvar lite till. Har även packat upp det som fick följa med hem i fredags. Så nu är allt emballage nerpackat igen för att kunna fyllas på igen.


Ska köra i morgon så nu gäller det att jag kan somna snart. Behöver stiga upp en timma tidigare lite drygt om jag ska vara på jobbet i tid. Har dock meddelat chefen och närmaste kollegan att jag ska köra i morgon och inte ikväll. Om det nu skulle vara mer trafiken än jag tror. God natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar