Öland

Öland
Solnedgång

onsdag 4 juli 2018

Då får det bli ett sammandrag igen

Klev på tåget straxt före 07,20 i måndags och klev in på hotellrummet ungefär klockan 20,00. Då hade jag hunnit med att åka tåg, flyga med byte samt köra hyrbil i alperna. Körde inte vilse någon gång alls i måndags. Dvs efter det att jag hade hittat hyrparkeringen och förstått hur bilen funkade. Icke en repa gjorde jag heller. Vad jag inte hann med var frukost och lunch. Middag var ett par bananer, 0,5 liter vatten och två knäcke. Så glamoröst reser jag!


I går så var det till att kliva upp hyfsat tidigt så jag hann med frukost, packa ihop, checka ut och köra vilse ett par gånger innan jag kom rätt. Sen gick det hyfsat förutom en enda felkörning på vägen tillbaka till flyget. Var byte även på hemresan. Och sista flyget var givetvis försenat så där lagom till midnatt så kunde jag kliva in genom dörren till hotellet. Men då var jag trots allt i Malmö. Hade dock fått både frukost och ett par mackor till lunch. Men inte ens en banan till middag.


Vaknade helt slut i morse så i stället för en snabbare promenad före frukost fick det bli att vila en stund till. Vaknade både törstig och med huvudvärk. Dricka mig otörstig har jag hunnit göra under dagen men skallevärken är kvar. När tåget väl hade anlänt dit jag skulle smet jag upp i lägenheten och släppte av allt utom det jag behövde för att ta mig till jobbet och kunna utföra det.


Var på jobbet lagom till lunch som idag fick bli hela 20 min. Sen har jag hunnit lugna några leverantörer, skicka vidare lite frågor samt lite annat som behövde göras. Dock verkar det finnas en hel del som jag borde göra. Har dock inte fått info om vad! Vat bara att det är bekymmer och jag lyckas inte ens få veta vem som kan veta något. Men näst sista veckan på detta jobbet ska jag iaf utbilda en del i hur man ska/kan använda vårt avvikelsesystem. (Och räknar man då bort de 3 dagarna som jag är ute och reser efter det så finns det ca 3,5 dagar kvar för mig att städa undan det som kommer in efter utbildningen. (Jag ger inga höga odds på att det blir någon annan som lär få göra det!)


Gick hem i hyfsad tid. Dock byggde jag nog på flexen en aning. Fick bli en färdiglagad middag och en burk med hallon till efterrätt. En snabb dusch senare och jag kunde ta mig en promenad. Den skulle bara bli ca 3 kvart men blev det dubbla. Betydligt behagligare temp ute. Nu återstår att borsta tänderna, ställa om väckarklockan och sedan krypa ner. God natt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar