Öland

Öland
Solnedgång

måndag 16 juli 2018

Semester, semester

Och är man ledig så är man ledig. Alltså har jag inte gjort ett skit idag. Eller jo det har jag. Som vanligt vaknade jag väl tidigt men såg till att snurra runt på webben tills det var dags att köra in makens bil till service. Under tiden de fixade bilen så åt vi frukost inne i Borgholm. Hann med en promenad samt en fika innan den var klar och jag skulle möta upp spelkompisar för lite turistande på orten.


Det var varmt så jag fick välja en längre men skuggigare väg. Och 5 timmar senare var jag på returen hemåt. En heldag med andra ord. Maken var snäll och hämtade mig i Köpingsvik. dock körde han bara nästan hem. För han parkerade bilen i början på gatan och så fick ag köra hem den. Han å andra sidan kom hem några timmar senare. Under tiden han var iväg pratade jag med Chippen och co. Eller jag pratade i ärlighetens namn mest med hans matte.


Bortsett från frukosten i Borgholm har jag inte ätit mycket mer än smoothies. Men det är rätt varmt och matlusten vill inte infinna sig. Har dock druckit en aning mer vatten istället och skulle kunna dricka lite till. Får avsluta här och hämta min flaska. God natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar