Öland

Öland
Solnedgång

onsdag 18 juli 2018

Halv vecka

Vaknade en kvart före väckarklockan. Hade bestämt träff nere i Borgholm före lunch för en kort promenad. Med hjälp av skuggiga partier kunde ändå rundan bli en hyfsad runda. Hann inskaffa påfyllning av makens ölförråd, spela lite pokemon samt handla innan jag kom hem igen. Har även renbäddat sängen samt tvätta upp sängkläderna. Och förberett för en maskin i morgonbitti.


En runda med Chippen & co har jag också hunnit med. Det dock framåt eftermiddagen när temperaturen började sjunka. Vill helst inte att hundarna ska fara illa bara för de behöver röra på sig. Den rundan började med att alla vilda smultron nu är slut och taxen tycker jag är taskig som inte bjöd på några och avslutades med att Chippen tyckte att hans matte var dum som spolade av honom med vattenslangen när vi kom hem för att kyla ner dem. Löfte om mat och han förlät henne snabbt.


Glassbilen passerar oss om onsdagskvällarna. Så det köpte jag lite. I övrigt har jag gjort väldigt lite idag också. I morgon tänkte jag vara i affären lagom till de öppnar. Iaf den delen där de tar emot panten. Har egentligen inte så mycket att panta men jag vill ha väck påsarna. Därefter får vi se. Maken har ju dammsugit hela huset samt uteplatser medan jag har roat mig. Så lite nytta lär jag behöva göra. God natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar