Öland

Öland
Solnedgång

söndag 15 juli 2018

Semester och lata dagar

Tog mig hem i fredags. Packade ur bilen, packade upp, laddade tvättmaskinen och sen somnade jag. Inte mycket aktivitet där inte. Sov dock inte så länge som önskat igår. 5,24 vaknade jag och kunde inte somna om. Man hinner läsa mycket på internet under några timmar. Passade dock på att låta tvättmaskinen gå. Så när jag väl steg upp var tvätten upphängd och i det närmaste klar.


Hade maken till att köra ner mig till Borgholm. Sen gick jag några timmar där. Mycket folk var det men jag fick iaf köpt makens öl. Skulle dock ha hämtat ett paket också. Men jag skulle ta bussen till Köpingsvik och hans öl var tung nog. Så det fick jag hämta idag. Blev dock upplockad och slapp gå hem. Passade på att handla mat så vi ska klara oss några dagar iaf.


Väl hemma och hade ätit kom grannen med hundar. Fick bli en tur med lånegods. Tog den lilla då dennes koppel var ytterst. Väldigt bra sätt att ha hund på. Låna av grannen när man kan. Blir det bara lite svalare så är det absolut inte så skadligt för dem att få en oväntad runda. Nu är det dock väl varmt för dem så det får bli skogsrundor i skugga så de inte blir överhettade.


Somnade tidigt igår och lyckades sova en timma längre idag. Steg dock inte upp förrän det var dags att hänga upp tvätten. Men nu är tvättkorgen nästan tom. En tre timmars promenad har det blivit idag också. Lämnade dock Borgholm med paket innan Victorialoppet började. Var folk så det räckte ändå. Men idag fick tom jag se till att ta en större del av promenaden i skuggan. Det var väl varmt. Nästan så det skulle behövas regn nu.


Skulle ha varit i förrådet och sett vad som ska hit samt vad vi kan göra oss av med. Men ingen av oss fick nyckel med oss. Fick bli en tur till affären. Ville haft vattenmelon men den var slut så vi tog en av varje av de sorterna som fanns. Nu återstår att lägga sig . Tänkte bjuda maken på frukost i Borgholm i morgon medan han får sin bil servad. God natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar