Öland

Öland
Solnedgång

onsdag 11 juli 2018

Fullt upp

Vaknade före väckarklockan med tungt huvud. Fick nog inte i mig tillräckligt med vatten igår för efter en halv liter vatten kändes det betydligt bättre. Så i dag har jag skött den biten bättre. Blev klar och kom iväg till leverantören i tid. Och vi kunde börja när vi skulle. Hade gett leverantören så mycket underlag som jag kunde så de var väl förberedda. Det är tur att deras område är stort så man fick några steg iaf.


Med tanke på vilka standarder osv som de lever och andas blir det en hyfsat lätt och enkel revision. Vi blev klara så jag hann tillbaka till hotellet innan alla parkeringsplatser var upptagna. Kunde tom välja en som gör det väldigt enkelt att köra ut i morgon. Detta hotell har bara frukost och inget annat. Direkt efter att jag hade lämnat upp pc och annat material var det bara till att gå ut och ner till Altstadt. Hittade dock inget som var intressant att äta. (Tur återigen att man åker med nödmat.) Men det fanns iaf ett bageri som hade öppet så jag kunde köpa en brödbulle. Men det var på håret. Hade dock enkelt kunnat köpt mig en glass för det fanns det gott om öppna butiker som gjorde.


Passade även på att se till att få iaf några km. Innan jag vände åter till hotellet. Har även hunnit att jobba en del sedan jag kom tillbaka. (Funderar på hur jag ska lägga in de timmarna. För man kan inte få övertid när man är på tjänsteresa så de blir obetalda.) Har även hunnit med att packa ner det mesta. Samt ta en dusch så jag fick håret tvättat. Slipper jag göra det i morgon. Har ca 40 mil att köra då. Enligt gps-en ska det ta knappt 4 timmar men det tog 5,5 timme ner. Så jag vågar inte chansa utan ser till att ha 6 timmar på mig. Behöver ju tanka också.


Nu ska datorn förpackas, tänder borstas, maken ringas osv. Men behöver även ta igen lite sömn känner jag. Får bli en tidig kväll. God natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar