Öland

Öland
Solnedgång

måndag 9 juli 2018

Nu börjar nedräkningen

Inför semestern alltså. Vaknade en dryg timme före väckarklockan men steg inte upp förrän makens ringde. Sedan var det bara att göra sig i ordning och köra. Helt ok att köra på morgonen men inget jag vill göra varje vecka för man var rätt rejält sliten runt 16,00. Var på jobbet straxt efter 8. Då hade ja ändå både hunnit tanka och lämna igen lånegods till mamma.


Började dagen med att förbereda inför samtliga möten. Sen blev det frukost. Har börjat att skicka över lite olika uppgifter på div personer. Närmaste kollegan får kontaktpersoner. Dem får man nämligen leta rätt på bäst man kan, Har man tur finns någon kollega som har någon väg in. Lämnade över en internrevision till en annan. Men fick själv hela leverantörs biten på mitt lott vad det gäller dagens kundrevison. Eller det var egentligen ingen revision utan en potential analys.


Runt 16,40 hade jag fått nog och stämplade ut för att ta mig hem. Hunnit med 2 promenader, packa väskor dels för tjänsteresan samt det som ska med hela vägen hem och sorteras. Troligen försvinner hälften vid en utrensning. Har även visat lägenheten. Mörkt som attan nu framåt kvällningen och man kan höra åskan mullra av och till på håll men varken regn eller åska har ännu kommit hit. Får se vad som händer i natt,


Hade behövt handla tandkräm kom jag på för typ en kvart sedan och affären stängde för 5 min. Tur man har en del mindre resetuber i reserv. Jag lär klara mig men behöver handla så det finns till efter semestern. Men det får bli ett problem att ta tag i efter tjänsteresan. Nu ska jag iaf ringa maken och sedan sova i kvadrat eller något. Tänkte lite fel när kommande resa bokades så både dit och hemresan blir längre än nödvändigt. Jag behöver alltså semester och det snart. 4 dagar kvar. God natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar