Öland

Öland
Solnedgång

tisdag 17 juli 2018

Semester dag 2

Vaknade väl tidigt tyckte jag tills jag tittade på klockan. Dock var det en halvtimme före väckarklockan ringde. Även om jag kanske inte alltid stiger upp när den ringer så är jag iaf vaken och kan surfa runt på nätet en stund eller två. Så även idag. Efter att ha kommit upp och i ordning så passade jag på att göra mig av med strykhögen. Kan inte påstå att det var någon svalkande syssla. Funderade ett tag på att flyta ut allt till nya uteplatsen och stryka där.


Vi var ett varv till förrådet. Skulle egentligen bara se vad vi egentligen har där. Slutade med ca 1 kubik med sånt som ska kastas, 1 som ska ges bort lite här och där, 1 som är loppisprylar osv. Blev dock lite kvar som vi behöver gå igenom och se om det verkligen ska sparas eller ej. Men plötsligt så kändes det iaf som det finns en chans att även ha tömt det tills det ska lämnas tillbaka. Vi har sagt upp det.


Hem och påbörja maten. Fick mig dock en tur med Chippen och co. Inte jättelångt men en tur iaf. Inte ett dugg svalare. När jag var tillbaka hade maken grillat köttet så jag behövde bara göra klart potatisgratängen. I morgon får det bli rester. Får se hur mycket jag lyckas tömma frysen innan jag börja fylla den igen.


Fjärilsbuskarna blommar för fullt så det är fjärilar överallt. Får ta bilder en annan dag och visa. En tur ner till Borgholm för en kortare promenad längs vattnet har vi också hunnit med. Kan inte säga att det var mycket svalare där. Funderar på om jag inte ska ta maken med ner till Köpingsvik i morgon kväll. Borde kunna gå med fötterna i vattnet ena hållet iaf. Om det nu inte regnar för då kan man ju gå överallt utan att man känner sig överhettad. Nu ska jag dock sova för i morgon är det en ny dag med nya möjligheter att inte göra ett dugg på. Sen hur det går det lär jag upptäcka i morgon. God natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar