Öland

Öland
Solnedgång

torsdag 5 juli 2018

Städdag

Vaknade väl tidigt men skulle bara innan jag kom iväg. Av någon anledning försvann tiden någonstans där på vägen. Inte blev det bättre av att jag behövde handla lunch på vägen. Det var dock rätt fuktigt i luften utan att regna. Men väldigt behagligt. Var en aning sen men väl inom flexen.


Några möten blev uppskjutna. Andra cancellerade. Och däremellan fick jag en hel del dokument undanstädade. Dvs de hamnade där de skulle. Jag fick iväg en hel del svar till dvs leverantörer. Och hann ändå stöda kollegan med lite goda råd. Hon behövde det. Vi hade sommaraktivitet på eftermiddagen. De flesta deltog men jag passade på att städa undan en hel del till Hann tom göra samtliga rapporter som jag ska ha in under denna och nästa vecka. Laddat upp dem har jag också.


Dock försvann tiden även där. Men hann iaf iväg före 17,00. Så present till pappa hann jag precis köpa innan affärerna stängde. För att gå den snabbaste vägen hem gjorde jag inte heller. Gäller att ta till vara på alla tillfällen för att röra på sig. Sen vet jag inte riktigt vad kvällen har tagit vägen. Men det är hög tid att borsta tänderna och gå och lägga mig. I morgon är det fredag och sedan helg. 1 vecka kvar till semestern. Det ska bli rejält skönt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar