Öland

Öland
Solnedgång

måndag 23 juli 2018

Då har man avverkat en helg också

På semestern. I fredags efter att ha varit och handlat samt gjort en massa annat som behöver göras oavsett om man har semester eller ej så blev det sen eftermiddag/tidig kväll och vi fick besök. Denna helg var det dock så pass varmt att enda aktiviteten vi orkade göra under hela helgen var att cyklar ner till Köpingsvik i olika omgångar.


Maken och jag hade också ett möte på lördagseftermiddagen som ställde till det lite för att göra utflykter. Man hann liksom inte göra något speciellt före och efter blev väl sent. Dock hade vi alla semester och då ska man ju inte göra något eller? Jag passade på att vinna en påse bönchips som jag lät alla andra äta. Gillar inte chips, inte ens om de är gjorda på bönor.


Efter lunch på söndagen övergav de oss. Med löfte om att återvända i september. Denna gången blev det inga kroppkakor utan enklare mat. Dock är planen att bjuda på kroppkakor vid nästa tillfälle. Om nu inget ändras på vägen dit. Men det lär vi upptäcka. Någon timme senare fick vi annat besök. Helt från det blå men ack så välkommet. Var längesedan vi träffades sist. Alltid trevligt. Beslut togs att de ska komma tillbaka för en bit mat samt att vi ska titta in hos dem. Vi pratade dock om grillat och from idag är det totalt förbud att grilla.


Vi har plockat hem ac-n så den kör vi en timme före läggdags. Blir lite enklare att sova men det hade inte gjort något om det hade varit en aning svalare. Jag lyckades dessutom att få en dryg kvm med prylar från garaget hämtade. Så nu kan vi göra ytterligare ett ryck och försöka göra en snabb kontroll av lite fler ytor. Det blir nog inte i morgon. För det var över 31° idag och det ska bli varmare. Får väl ställa mig och putsa fönster så vi får lite regn. Det brukar sänka temperaturen.

Nu ska jag dock lägga mig så jag kommer upp tidigt i morgon. Behöver röra lite på mig innan det blir för varmt. God natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar