Öland

Öland
Solnedgång

söndag 1 juli 2018

Så var det på det igen

Blev inget inlägg varken i fredagskväll eller under helgen. Jag hade lovat att hämta maken i Kalmar så han kunde vara med på sitt jobbs after work. Skulle hämta honom där klockan 21. Helt ok för då är man hemma runt 22. Kan tala om att så blev det inte. Tåget han skulle komma med bev försenat och försenat, ytterligare försenat osv tills det blev inställt. Nästa tåg gick bara till Växjö så där fick jag hämta honom 22. Så vi var hemma runt midnatt. Har inte orkat med något alls sen förutom alla måsten.


Men innan dess så han jag packa ihop och bära ner allt som skulle med hem över helgen. Tog en rejäl promenad innan jag satte mig i bilen och körde till jobbet. De bygger fortfarande om vägarna så det är enklare att ta sig ut till 25-an från jobbet än från lägenheten. På jobbet hann jag med en del men kunde inte göra en del planerade aktiviteter då jag saknar information. Ibland funderar jag på om man skulle ha en spåkula. Frågan är om den är bättre på att förse mig med fakta än de som ska? Jobbade nästan heldag. Byggde iaf inte på flexen även om det inte blev någon direkt minus på den heller.


Jag har dock glömt och kolla om jag har hotell bokat till nästa veckas resa. Alltså inte den som kommer denna veckan för det har jag. Men nästa vecka. Får inte glömma och kolla det på hotellet när jag kommer fram. Innan lär jag varken hinna eller komma ihåg. Men det få bli kommande veckas bekymmer.


Planen i fredags var att jag efter jobbet skulle hälsa på mamma en runda innan jag fortsatte till Kalmar. Kom bara hem till mina föräldrar. Mamma och jag tog en långrunda. Eller iaf hyfsat ok lång runda. När vi var tillbaka hade min bror med sambo kommit. Och innan jag hann åka vidare så ringde maken och meddelade första förseningen. Visste då att det varit problem mest hela dagen så jag lät bli att åka vidare och tur det. Slapp iaf 6 mil på det viset.


I lördags var det bara tvätt och mat som jag fixade av alla måsten. Om vi bortser från att packa ur bilen och fördela alla de sakerna dit de skulle. Blev dock en rejäl promenad. Inte riktigt lika varmt som det var torsdagen och fredagen men helt tillräckligt. I dag fick blommorna vatten och så var det till att packa det som behövs för kommande vecka. Och några timmars promenad. En anings blåsigt idag men väl varmt om man hamnade i lä.


Fick bli öländsk snabbmat idag. På den följde mat koma en stund innan jag körde. Behövde handla på vägen samt packa väskan för kommande resa. Utöver det har jag hunnit ren bädda, packa ihop lite av det som jag vill ha med hem i kommande helg. (Förbereder för semester och tror inte att mina blommor vill vara utan vatten i flera veckor.) Nu återstår tandborste och förbereda kläder för morgondagen. Lika bra att fixa det innan det blir försent. God natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar