Öland

Öland
Solnedgång

torsdag 19 juli 2018

Då var ytterligare en dag gången

Vaknade väl tidigt och enda fördelen var att då var också tvätten klar väldigt tidigt. Lyckades dock inte somna om. Så före 10 hade vi även pantat alla pantflaskor samt handlat en del. Dock inte allt visade det sig när jag väl började med middagen. Fick bli en runda till. Hade tur när jag väl kom till parkeringen. En bil lämnade lagom så jag fick en parkering. Inte alltid man har sån tur.


Har även passat på att städa av badrummen, sopat av stenplattorna från björkfrön (blev en hel påse full) och en del annat plockande. Vid 18 tiden tog maken cykel och sällskap av grannen ner till Köpingsvik. Själv gjorde jag mig i ordning för en runda ner till Borgholm. Fick ihop en promenad på 2,5 timmar ungefär. Men det var en hel del mygg där.


I övrigt har jag mest hållit mig borta från jobbtelefonen. Börjar bli väl många mejl med uppgifter nu. Och dessutom börjar de nu också att ringa. Får se om jag antingen sätter mig med datorn några timmar i morgon fm eller om jag helt sonika rymmer och tar mig en lång promenad utan den telefonen med. Nu skall jag dock lägga mig så jag kommer upp i morgon också. God natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar