Öland

Öland
Solnedgång

tisdag 24 juli 2018

Och där var den borta

Eller iaf nästan borta. Tisdagen alltså. Lyckades sova lite längre i morse men var uppe och iväg för 09. Mest fr att jag skulle hinna gå innan det blev väl varmt. Fick ihop 8km innan det blev för bra. Men då var klockan nästan 12 och 136-an igenkorkad av trafik. Det går inte fort men det rullar iaf. Tidigare har det iaf varit mer ok i en riktning men idag var det lika illa i båda,,,,


Hemma var det till att se till att dricka, handla, äta något även om det bara blev jordgubbar, smoothies och flingor. Maken var inte mycket bättre. Skulle egentligen gjort massor men av det blev det inget. Maken hade lovat att köra på grannen så jag passade på att smita ner till Borgholm och spela lite pokemon ihop med annan spelare.


Dock spelade vi typ 1,5 timme sen skulle hon hem. Själv gick jag till affären och handlade matsäck till maken. Han ska till stranden i morgon och själv ska jag få besök. Hoppas komma ihåg att slå in presenter innan dess men det får lösa sig. Har även varit ute och gått med den andra grannen. Den med Chippen och co.


Nu ska datorn slås ihop förhoppningsvis ska det gå att sova. Tyckte det var rätt småkyligt ute sist jag var ute. Men så var det inte mer än 23°. Häpp! Och för typ 3 månader sedan var man glad och tyckte det var varmt när tempen steg ovanför 15°. Man blir fort bortskämd. God natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar