Öland

Öland
Solnedgång

söndag 29 juli 2018

Halva semestern borta

Vaknade lite för tidigt För 03 hade jag inte lust att stiga upp. Efter lite vridande och vändande så lyckades jag somna om och sova till typ halv 8. Och straxt efter stod jag i duschen. Tänkte passa på innan värmen kom och få ihop min promenad. Straxt efter 9 var jag redo att gå. Gick bra så när som dåliga skor att gå och att det kom en rejäl skur straxt före 11.


Ett stopp i Köpingsvik för att handla det jag inte kunde igår för att tiderna var ändrade i går. Men idag fick jag till och kom hem med allt utom hushållspapper. Det är dock inte helt slut men iaf. Får försöka komma ihåg det nästa gång jag stannar till. Det var helt ok väder när jag gick in men regnade när jag gick tillbaka till bilen. För vräka ner när jag väl var hemma och skulle in.


Blommor både inne och ute har fått vatten idag. De som inte är under tak har vår herre vattnat åt mig. Kylskåpet är rensat på rester och stryktvätten är avverkat. Det är ungefär allt jag har orkat med att göra. För så snart jag hade trotsat regnskuren och gått in iaf så kom solen och värmen igen. Med besked.


Jo jag fick för mig att jag skulle ha några km till innan jag skulle lägga mig. Fick med maken på den idén. Dvs att följa med så vi kom lagom utanför dörren så kom Chippen med flock. Fick låna liten kompis till chippen och mer sällskap på vår tur. Alltid lika trevligt. Lilla kompisen leker dock dammsugare och har en tendens till att vilja äta allt som går. Och övrigt bör provsmakas iaf. Idag fick han utställningsträna. Dvs gå med huvudet högt bitvis men åt lyckades han inte med.


Väl hemma var det till att duscha igen. Kände mig för klippig för att krypa ner i sängen. Vilket jag ska göra nu. Tänkte stiga upp när maken åker i morgon halv fem. Hans semester är nu slut medan jag har halva kvar. Gissa om jag tänker njuta av de två veckorna. Men först sova. God natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar