Öland

Öland
Solnedgång

onsdag 4 april 2018

Mitt i veckan

Eller något. Sov inget vidare och var med andra ord tröttare än trött i morse. Tog det lugnare och var inte på jobbet förrän straxt efter 8. Har fått revisionen nästa vecka flyttad och en del förberedelser på det som ska vara klart tidigt nästa vecka. Hann med en besökande leverantör. Sprida en del information innan jag fick skjuts hem. Hann dock inte äta frukost innan. Var inte hungrig när jag kom hem heller så det var ingen större fara.


Vilade lite innan jag tog på mig och gick en promenad på en timme ungefär. Hann uträtta lite jobb då också. Köpte dock hem lite till mig att äta och lite annat till maken allt för att slippa laga till något. Jag hann äta upp mitt och det var tur det. För jag hade köpt mig en varm macka. Maken var en aning senare än jag trodde men till honom hade jag bara köpt en sallad.


Därefter jag har jag inte gjort så mycket mer ikväll. Och tänker inte göra heller. Bara förbereda lite inför morgondagen då jag har fått ledigt och tänker åka hem. Får se vilket tåg det blir. Men det lär lösa sig. Nu ska jag se om jag kan sova lite bättre i natt. God natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar