Öland

Öland
Solnedgång

torsdag 26 april 2018

Min del avklarad

Idag var jag vaken långt innan makens väckarklocka ringde, Hann att packa det mesta till resan nästa vecka Endast tandborste osv som saknas. Men det bör jag hinna packa på tisdagskväll. Hann gå en aning längre runda i morse innan jag kom fram till jobbet. Fick en del gjort men inte allt som jag hade hoppats på. Å andra sidan så blev revisionsdelen för min del kortare än jag trodde. Lite mer på bitar jag inte hade varit inblandad i och nästan inget alls där jag tyckte jag borde ha varit.


Hunnit med första lönesamtalet också. Lär behöva jobba ett tag till. Å andra sidan är det lika för övriga också. Dock är jag nu rejält avlastad så jag ska få en chans att jobba med det som jag ska jobba med. Och behöver heller inte vara lika samarbetsvillig framöver. Dvs jag prioriterar mitt jobb och har rätt till att fräsa ifrån om de inte lyssnar. Samt ska se till att ta lite ledigt då och då.Fick även veta när vi ska vara inflyttade på vårt egentliga kontor kollegan och jag. (Blev lovad putsade fönster också så det ska fastighetschefen få beställa hem snarast.


Lyckade dessutom komma iväg från jobbet en halvtimme tidigare idag. Så när jag väl hade kommit hem och ätit. Så blev det en promenad. Maken följde med för en gångs skull. Såg trevligt ut men var tyvärr inte lika trevligt. Blåste väl kallt. Fast det regnade iaf inte och det är ju alltid något. Helgen börjar klarna lite grann. Och den är 4 dagar lång!! Jippie. Nu ska morgondagen förberedas och därefter tänker jag sova. Blir inte ett dugg ledsen om jag sover längre än 04,45 imorgon. God natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar