Öland

Öland
Solnedgång

tisdag 24 april 2018

När man inte gör det man tänkt

När jag vaknade hade jag en plan för dagen. Den höll fram till 9. Sen var det inget kvar av den. Dock har jag fått en hel del gjort. Men inget av det jag behövde. Så i morgon måste jag ta mig tid till att boka tågbiljetterna för nästa vecka. För på torsdag är det min tur att svettas. Ska tydligen grillas i ett par tre timmar av IATF revisorn. Nåja det mesta ska vara grönt. Är bara hopplöst efter att samla ihop det jag gjorde förra året när jag gjorde allt utom jobbade med det jag skulle. Men det lär visa sig.


Jag hann precis till jobbet i morse innan regnet kom. Dock mer kallt, fuktigt och blåsigt idag. Det gällde även promenaden hem. Var dock duktig idag och plussade nog inte på flexen med mer än en kvart eller så. Passade på att se till att få de flesta stegen gjorda innan jag var hemma. Sen hoppades jag att vädret skulle bli bättre men det blev sämre.


Nu återstår att slå ihop laptopen, förbereda det som behövs inför morgondagen. Behöver dock inte komma ihåg att få med mig lunch till i morgon. För den står kvar i kylen på jobbet. Fick alltså en akut utryckning idag. Som visade sig vara mest en "vargen kommer". Men det fick gå ändå. Nope mot Sherwood skogen. Eller iaf sängen. God natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar