Öland

Öland
Solnedgång

måndag 16 april 2018

Kunde ha varit en aning bättre.

Har kommit in i en dålig ovana ,ed att inte kunna somna på söndagskvällen, vakna tidigt på måndagen för att vara skittrött framåt tre på eftermiddagen. Men hade jag sovit gott om jag hade fått. Tror dock inte chefen blir så glad då. Hade utbildning på förmiddagen så den försvann innan den ens hann börja. Och eftermiddagen gick åt till att städa undan en del surdegar. Har fler så det lär jag få fortsätta med ett bra tag. Men fick iaf ner mejlboxen till dryga 30 mejl från att ha varit på ca 80. Alltid något.


I morse när jag gick hemifrån såg det ut som att det lika gärna skulle kunna bli regn som solsken. Lika bra att bära paraplyet i handen med andra ord. När jag skulle hem hade jag haft större nytta av solskydden. Nåväl det var både varmt och skönt även om nu ögonen gärna hade velat haft lite mörkare. Jag fick dessutom gå hem lite tidigare än jag trodde jag skulle göra. Kontoret behövdes av den som ska ha det efter mig. Eller from nästa vecka. Vart jag sitter då vet jag inte just nu men där jag ska sitta finns ännu ingen plats. Vi är två som ska in i ett rum som redan till över 50% är upptaget. (Vi ska bli tre.) Och bara ett skrivbord. Nåväl jag får väl resa mycket och inte vara på plats så mycket tills det har löst sig.


Väl hemma kom tröttheten igen. Har inte sovit något men det är bara för att jag har tänkt att göra det i natt. Lika bra fixa det sista så jag kommer till ro. God natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar