Öland

Öland
Solnedgång

torsdag 19 april 2018

Full rulle

Jag hade hoppats på att denna dag skulle vara en aning lugnare än igår samt att jag skulle få gå hem i tid. Men se det sket sig rejält. Blev minst lika lång dag som igår. Och inte hann jag boka tåg eller hitta ett mindre bord som kan funka som skrivbord tills vidare. Jag hann inte ens ta mig dit det finns en del överblivna bord för att se vad som fanns.


Men jag har inte sprungit så här mycket i fabriken fram och tillbaka som idag. Och det gick rätt fort i morse till jobbet också. För det var inte speciellt varmt och skönt precis. Det var heller inte speciellt skönt ute på lunchen. Men sen runt halv tre så var det väldans trevligt. Så jag hade verkligen velat gå hem i tid. Får hoppas på bättre tur i morgon.


Väl hemma var det till att äta. Fast i kväll runt 21 fick det bli en promenad. Inte jättelång och inte i speciellt högt tempo men det var varmt ändå. När jag gick från jobbet hängde jag jackan över armen. Riktigt så varmt var det inte nu men inte speciellt långt ifrån. Därmed tömde jag jackan och la den i tvätten. Tar den tunna i morgon. Och skulle det vara kallt så får jag ta capen.


Förberett en del av det som ska med hem. Endast datorn återstår men den skriver jag ju på just nu. Kanske ska avsluta detta och packa ner även den. Maken har redan släckt och tycker jag borde göra detsamma. God natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar