Öland

Öland
Solnedgång

måndag 9 april 2018

Ny vecka nya omöjligheter

Började dagen med att ren bädda min säng. Maken behövde nämligen få sin ren bäddad. Gjorde min före jobbet och hans efter jobbet. Tog vår jackan till jobbet och var lite orolig att jag skulle frysa. Det var helt i onödan. Jackan var uppknäppt innan jag var där. Var inte ett dugg svalare när jag skulle hem. Hann inte med så mycket av det jag hade velat göra på jobbet idag men fick iaf resan i morgon bokad inkl hotellrum.


Har också blivit avlastad en hel del uppgifter med start idag. Vissa vet jag vem som får ta och det övriga skulle platschefen dela ut. Nu kan jag kanske komma ikapp lite. Känns riktigt bra. Hann rens bort hälften i mejlboxen också. Samt ha en fler möten än jag trodde skulle vara möjligt. Och ändå kunde jag gå hem vettigt. Var så pass trevligt ute att jag inte gjorde mig någon brådska hem. Men var ändå hemma före maken som omväxling.


Efter att ha ätit och laddat upp mobilen så blev den en ny tur. Dock håller mitt armband på att ge upp så jag får inte veta alla dagar vad jag har gjort. Det kan ta några dagar eller så innan det känner för att koppla upp sig mot appen och låta mig veta. Behöver börja kika efter ett nytt. Dock tillverkas inte det jag har längre utan jag behöver hitta en annan sort. Men det får bli en annan dag.


Var fortfarande inte kallt ute så det blev till att duscha när jag väl var tillbaka. Hade dock även hunnit inhandla några bananer, lite vatten samt mat på rundan. Gick först ett varv för att därefter gå till affären och handla. Att man kan gå rundan åt andra hållet och då avsluta den med att handla funkar inte. Då går man miste om steg.


Har även hunnit packa ner det jag ska ha med mig. Kan man ha tur och det är lika varmt i Stockholm tro? Får klura lite på det i morgon. Mest frågan om vilken jacka jag ska ha på mig. Får heller inte glömma att packa ner tandborsten. Nåväl även det är morgondagens problem. Nu ska tandborsten motioneras. God natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar