Öland

Öland
Solnedgång

tisdag 17 april 2018

När man inte får det man vill

Och då tänker jag mest på gjort. Jag kom inte upp så tidigt som jag hade hoppats på. Kom inte heller då iväg till jobbet när jag hade hoppats. Var dock på jobbet tidigare än jag trodde var möjligt. (För att vara jag då.) Sen blev det några inte till innan jag kunde köra iväg till leverantören som skulle ha besök idag. Var en aning sen dit men de hade i stället gjort lite mer än vi trodde skulle vara gjort. Dock får jag inga resultat förrän i morgon. (Måtte det vara i rätt riktning. Börja ta slut på idéer nu.)


Kom tillbaka en aning tidigare än jag hade trott men tro inte att man kunde få lov att gå och ta sin lunch inte. Klockan hann bli nästan halv tre och fick då bara 20 min. Blev en aning sen till mötet vid tre. Sammankallande visste dock hur det brukar vara så vederbörande var ok med att jag var sen. Att det berodde på annat än att jag skulle få äta i lugn och ro kan vi tala tyst om. När jag väl hade städat undan lite annat var klockan i det närmaste 17 och jag borde ha gått hem en stund tidigare.


Tog en stund till innan jag kom iväg. Och det var nästan så det blev en tysk stunde. Vet inte riktigt var värmen har tagit vägen. Mössa och vantar är rätt skönt att ha på sig både till och från jobbet. Jag hade egentligen tänkt ta en promenad efter att ha ätit och vilat en aning. Blev inte alls så. Fastnade framför datorn och utförde en del jobbplanering. Ska försöka komma ihåg att stämpla den i morgon. (Nu behöver jag bara boka tåg, flyg och hyrbil till Hannoverresan samt resan hem från Göteborg.) Så nu slår jag ihop pc-n och lägger mig istället. God natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar