Öland

Öland
Solnedgång

onsdag 18 april 2018

Halva gjord

Vaknade väldigt trött men kom upp tidigare i alla fall. Mest för att jag inte vågade ligga kvar. Risken att försova sig var stor. Kom med andra ord även iväg till jobbet tidigare och sen fortsatte det så hela vägen till jobbet. Därefter började jag fundera på om det inte hade varit rätt skönt att försova sig. En dag där man sprungit omkring och inte fått ett skit gjort. Eller massor beroende på hur man ser det. Men inget av det jag hade i planen. Förutom att nu är flyg och hyrbil fixad till revisionen i början av maj. Återstår endast tåget till och från flyget. Hoppas hinna med det i morgon.


Hann dock hjälpa kollegan med lite tips. Absolut roligaste uppgiften idag. Dock var den avklarad på en kvart. Fick lite att tänka på straxt innan jag gick hem. Vilket blev väl sent med tanke på hur varmt och skönt det var ute. Har dock fått info om att det ska bli ännu bättre i morgon och på fredag. Får försöka komma hem i tid då. Försöka går ju alltid. Lyckas med det är tyvärr inte min starkaste gren.


Passade på att handla på vägen hem samt att se till att ha avverkat all dagens motion. Var alltså hem lite sent. Och inte ens hemma har jag lyckats få något vettigt gjort. Så nu tänker jag sluta försöka tänka att jag borde och i stället borsta tänderna samt krypa ner och sova. Men väldans mycket tur kan jag kanske få en någorlunda strukturerad dag i morgon. Har iaf två aktiviteter som ska vara klara innan jag går hem i morgon. Men det tar vi då. God natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar