Öland

Öland
Solnedgång

torsdag 31 oktober 2013

Yes!

Jag hade fått paket när jag kom idag. Från Lotta i Östersund. Men det kommer i eget inlägg. Dock i morgon. Tack Lotta!!

Makens tab har varit försvunnen och vi har inte kunnat hitta den hur vi än har letat. Nu har jag letat där den bara inte kunde ligga.  Japp, det var precis där den låg. Hur den ser ut? Så här. (Följ länken.)


Maken har idag snickrat tak. Nu är ena sidan klar och den andra är påbörjad. Hoppas han hinner en bra bit i morgon också. Kanske, kanske kan det bli helt klart till helgen?? Ok kanske inte men till nästa iaf.


Själv har jag under tiden jag letade, upptäckt att vi har på tok för många påslakan. Blir till att gallra ut en hel del. Har bett maken ställa allt han ser i huset som vi inte ska ha kvar åt sidan. Det jag håller med om packas ner och körs till stadsmissionen vid lämpligt tillfälle. Det jag vill ha kvar ställs åt sidan tills vidare. Jag kör samma visa och maken plockar åt sidan det han vill ha kvar och resten åker. Frågan är om hur många lådor vi kan få ihop. Men det lär bli mer än en iaf.


Dock var loftsängen jag ringde på såld och skulle hämtas i morgon. Men har jag tur så hämtas den inte och då ringer säljaren mig. Och jag tänker hämta den snabbt isf. Den var 90cm bred och då kan jag byta ut den breda vi har. = Lampan kan flytta tillbaka.


Kom ut en runda efter jobbet idag. Dock regnade det så det gick undan. Men motion blev det iaf. Behövde inte fixa matlåda idag för det var god mat på jobbet i morgon och så slipper jag släpa på matlåda.


Fast nu är det gäller komma i säng. Tänkte börja klockan 05,00 i morgon också. Kan åka hem tidigare då. Det gör inte ont att få lite dagsljus. Men då måste jag skynda mig för klockan tickar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar