Öland

Öland
Solnedgång

lördag 26 oktober 2013

Hinner inte

Hmmm, igår efter jobbet så var det direkt tillsyrran och fira henne. Dock var jag helt slut redan halv åtta så det var bara att åka vidare. Det kändes att man steg upp redan halv fyra. Klarade dock av att köra till stugan utan att somna men jag hade inte klarat av att stanna mycket längre. För när jag svängde sista gången började jag känna av tröttheten.

Kom inte upp speciellt tidigt i morse. Men kunde iaf hjälpa maken med att kapa till brädbitar i lämpliga längder och skicka upp. Dock fick jag dels åla iväg och köpa mer spik och dels för att åka iväg och köpa säng. Tog hemkörning. De ville bara 300kr för att köra den till stuga. Det var det helt klart värt.


Medan jag var iväg och köpte sängen så kom min ena bror och hjälpte maken med att vara hantlangare. Halva ena sidan är nu färdig. Förhoppningsvis kan hela ena sidan bli klar i morgon. Har dessutom monterat ihop sängen och bäddat upp den. Vi har hunnit fixa loftsängen samt tvätta ett par maskiner med tvätt. Men inga lådor.

I morgon hoppas jag hinna hämta iaf 4 av de sista 8 lådorna. Samt köra tillbaka jullådorna. Behöver knappast stå här. Dock ska det komma ett par och kolla in huset. De funderar på att bygga ett likadant fast på västkusten. Så vi får se vad vi hinner fixa. Men nu är det dags att sova. Bilder blir det inga idag för min kamera ligger kvar i lägenheten och sladden för att föra över bilderna från mobil gör också det. Men det kommer i morgon eller på måndag.

God natt!

1 kommentar:

  1. Oj, vad ni är flitiga! Hoppas du kan ta det lite lugnt snart, och hinna njuta av det vackra huset!

    SvaraRadera