Öland

Öland
Solnedgång

onsdag 30 oktober 2013

Halva veckan

Har nu gått och det känns som jag inte får mycket gjort. Fast troligen har jag ändå fått en del gjort. Dock har kroppen inte ställt om sig till vintertid, vilket gör att allt är väldigt segt. Har iaf varit på kurs hela dagen idag. Mycket nytt men rätt mycket sunt bondförnuft.


Det har regnat mest hela veckan men på vägen hem idag sprack det äntligen upp. Jisses vad mycket ljusare det blir. Annars är det rätt mörkt när man väl ska ta sig hem. Måtte det bli fint väder ett par dagar nu. Behöver en massa solljus. Annars får jag hämta min sollampa.


Maken har åkt till stugan. Taket verkar ha klarat sig. Dock är det mörkt ute så allt syns inte. Men lär få en bättre rapport i morgon. Nu håller jag tummarna att det ser bra ut i dagsljus också. Samt att maken hinner få en hel del gjort innan jag kommer dit. Bror min ska hjälpa honom på lördag. Hinner taket bli klart kan jag åka på kalas på söndag. Annars får jag hjälpa maken istället. Men det känns som att nu måste vi få på taket. Lär inte vara väder så många dagar till nu.


Men nu ska jag åter igen slå ihop datorn och gå till sängs. Behöver sova. Har en fullbokad dag framför mig i morgon.Har en del att förbereda dels för morgondagen men också för nästa vecka. God natt!

1 kommentar:

  1. Kanske är det vintertiden som gör att jag tycker jag kommer upp tidigt. Kroppen har inte förstått att det egentligen är ganska sent på förmiddagen.

    SvaraRadera