Öland

Öland
Solnedgång

tisdag 22 oktober 2013

Attans så fort det går

Nyss var det lördag och plötsligt är det redan tisdag kväll och dags att sova. Det var upp tidigt i söndags och iväg till Kalmar. Soffan som är en bäddsoffa med ett jätteutrymme för förvaring, gick att dela på tre delar. Givetvis var vi tvungna att börja med den tyngsta. Men vi fick med den och den har kommit på plats. Fick hjälp av Emma's pappa att lyfta den på plats i huset.


Fick besök av Emma med familj när vi hade burit in soffan i huset. Emma hjälpte också till. Hon bar kuddar och täcken till soffan och la ner dem i lådan. Ok, den gick att använda som koja också. Men attans vad hon bar och stretade på. Riktigt duktig var hon. Tore var också med men han satt mest och pratade. Fullkomligt nöjd med att få lite svar med jämna mellanrum.


Efter besöket var det bara att kasta sig in i bilen och köra till Alvesta. skulle med tåget till Göteborg. Var på kurs igår. Kom hem straxt före halv tio på kvällen. Var rätt trött då. Är fortfarande trött förresten men nu ska jag ju straxt få sova.


I morgon är det IKEA och belysnings seminarie som gäller. Blir att skynda sig hem från jobbet. Vi kommer att precis hinna dit i tid. Torsdag är det tvättstugan som gäller. Fredag fyller syrran år. Det är med andra ord rätt fullt denna veckan. Måste hinna runt polisen och hämta passet också. Men först ska jag sova. Tror jag ska försöka med det så fort som möjligt nu.......

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar