Öland

Öland
Solnedgång

torsdag 24 oktober 2013

Spinner planer

För vad som ska göras i helgen. I morgon em ska iaf syrran besökas efter jobbet. Orkar jag så börjar jag jobba redan klockan 5. Skulle då hinna titta på en säng innan. Annars får jag göra det på lördag. Men då har jag planer på att gå igenom de sista 8 lådorna samt fixa köksstolarna och bordsskivan till det vi ska som köksbord i början. Och kanske hämta de svarta fåtöljerna.

Denna ska få luckor och innehåll i helgen.

Ska även fixa det sista på loftsängen. Har troligen satt två saker fel på den. Dvs bytt plats på dem. Fast det kanske vi kan fixa redan på i morgonkväll. Fast maken hoppas hinna spika lite tak eller rätt mycket. Nåja helgen lär iaf gå. Ska bara försöka hinna fotografera lite också. Nope dags för tvättstugan igen.

2 kommentarer:

  1. Jösses vad ni är flitiga!! Ta hand om dig, och slappa en liten stund i helgen. =o)

    SvaraRadera
  2. Hej!

    Vi på Blogvertiser vill bjuda in dig till vårat nätverk av bloggar där du har möjlighet att tjäna pengar genom att skriva recensioner och omdömen åt våra annonsörer.

    Blogvertiser har i dagsläget väldigt många bloggar och annonsörer, men är alltid på jakt efter nya kvalitetsbloggar som vi kan hjälpa tjäna pengar genom vårt nätverk. Att bli medlem hos oss är gratis och du kan avsluta ditt medlemskap när du vill.

    Gå in på vår hemsida www.blogvertiser.se och registrera dig redan nu. Har du frågor kring medlemskapet kan du mejla oss på support@blogvertiser.com.

    Med vänlig hälsning
    Zelda Ringström
    www.blogvertiser.se

    SvaraRadera