Öland

Öland
Solnedgång

lördag 19 oktober 2013

En massa lådor senare

Maken har fått upp samtliga takstolar och fäst den ordentligt med hjälp av goda vänner. Nu är det bara taksvall och papp som ska upp. Helst innan snön kommer. Men de har lovat regn i morgon. För en gång skull gör det inget om SMHI och deras gelikar har fel.





Själv har jag fått två elfa insatser med nätkorgar på plats, tvättat 3 maskiner med tvätt, diskat 5 maskiner, tömt och vikit ihop 12 kartonger, plockat ihop en som jag behöver mer tid på mig för att fundera på vad som ska slängas och inte, påbörjat en med saker som ska ges bort osv. Har för övrigt en hög på golvet i vardagsrummet som maken ska kolla vad han vill ha kvar. Annars ryker hela högen.


Expediterna är de enda möblerna förutom skohyllan som kommit med till huset idag. Men resten vill jag avvakta med tills soffan kommer i morgon. Har en sopsäck med textiler som ska tvättas också. Funderar på att starta tvättmaskinen när vi åker och hämtar soffan. Så kan jag tumla den medan vi plockar ihop soffan här hemma. Hoppas hinna med åtminstone två kartonger till i morgon. Om nu inte ryggen går av helt förstås. Men nu är det soffan som gäller. Behöver sova!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar