Öland

Öland
Solnedgång

måndag 7 oktober 2013

Det kan man fråga sig.

Läste en blogg för en stund sedan. Denna. Hon undrar vart tiden tog vägen. Det gör jag också. I torsdags skulle vi vara klara 01,00 men klockan hann bli 01,30 innan jag kom från jobbet. Hade dessutom druckit ca 2 dl coca cola. Var som en speedad duracell kanin när jag kom hem. Inte kunde jag sova, inte. Sen tyckte kroppen att jag kunde stiga upp 05,30 som vanligt. Tror inte det. Tvingade mig kvar en timme till. Sen skulle jag upp för att hinna till första mötet.


Kom ifrån jobbet straxt före 15,00. Skulle ju till Öland så resten av cola fick gå åt. Efter en timme tog jag 10 min paus. Sen vågade jag inte ta mer pauser. Men en halvtimme innan jag var  framme ringde jag maken. Sen pratade vi oss igenom resten av körningen. Kan tala om att jag sov gott redan vid 18,00.


Skulle hämta två bäddfåtöljer på lördagen. Tidigt, fick vägbeskrivningen dagen innan. Gissa hur mycket jag kom ihåg av den! Men maken följde med och körde. När jag tyckte vi skulle ge upp och ringa, tyckte maken att vi skulle köra fram till nästa ställe och vända. Det var dit vi skulle..... Trots regn fick vi iaf med oss dem tillbaka till förrådet. De behöver vädras en aning.


Kom tillbaka till husvagnen och fick komma in och titta på huset.Tog alla bilderna med mobilen, därav kvalitén. Men nu kommer vi inte åt det förrän slutbesiktningen. Men det är inte mycket som saknas eller behövde fixas så vi borde få det samma dag.


Vi blev inbjudna på kalas hos grannen. Dock var jag redan bjuden till ett annat. Fick åka ner till Borgholm och köpa paket i en hast.Visade sig att jag hade vunnit lite på lottot jag spelar. Räckte till presenten samt lite annat. Maken fick varma strumpor och snygga krokar i smide. (Kommer att bli hur snygga som helst i huset sen.) Köpte mig en skylt med texten "Today is a good day." Och det var det ju. Det var den vinsten det. Men jag behövde ju inte betala själv.....


Tillbaka och lämna presenterna. Packade ihop mina saker och åkte till bror min. Blev en snabbvisit hos mamma också. Presenten var uppskattad även om det inte det hon hade tänkt sig så var det saker hon ville ha. Vilket var huvudsaken. Hon hade inte tyckt man kunde önska sig det..... Tur man själv har varit ung.


Därifrån var det till att köra hem. Hade ju tvättstugan igår. Men det fick bli en snabbis till min favorit godisaffär. Blev inte mycket handlat men desto mer prat. Hjälpte till att stänga alla locken innan jag lämnade henne till att räkna kassan. Tror hon klarade det utmärkt utan min hjälp. 


Var hyfsat pigg igår men desto tröttare idag. Fast vad gjorde det? Tiden sprang sin väg iaf. Fråga när bara vem är det som stjäl den hela tiden? Inte kan det väl vara internet som är största tidstjuven?

1 kommentar: