Öland

Öland
Solnedgång

onsdag 9 oktober 2013

Det närmar sig

Med lite tur är det nu bara 1,5 vecka kvar. Om nu inget ska strula den sista tiden som är kvar. Men håller en tumme eller två att det inte gör det. Har iaf handlat samt gått igenom skåpen här hemma så jag kan tvätta, diska och torka av möbler osv om det skulle behövas när vi börjar flytta in. Kommer troligen att bli totalt 4 pappkassar som vi ska ta med från  lägenheten när det är dags. Men då kan vi både sova och tvätta oss redan dag 1.


Förra veckan var vi på förvarings seminarie på IKEA och idag på ett köks inspirerat. Nu börjar vi få lite idéer om hur vi ska lösa förvaringen samt köksön. Dock tänker vi inget köpa eller göra innan vi vet vad vi egentligen har samt vet vad vi behöver. Idag fick vi en liten goodiebag. Dvs en diskborste men då maken också var med så blev det två. Det behöver vi inte köpa någon. Var en chokladkaka också. Men den låter jag nog vara.


Nu är det dags för sängen. Har haft lite ont i höften den här veckan. Detta har gjort att jag har vaknat väl tidigt och inte kunnat somna om. Och hur det än är så behöver jag jobba också. För att orka göra det behöver jag också sova. Det tänkte jag försöka med nu. Fast på fredag vore det bra om jag kunde vakna tidigt för då behöver jag göra det. Ska vi slå vad om att då kommer jag att sova som en liten gris när jag ska upp? För det skulle iaf vara väldans typiskt för mig. God natt.

1 kommentar:

  1. Jag håller alla tummar och tår att det går som det ska nu! Å, så kul att få boa in er i ett alldeles nytt hus!!

    SvaraRadera