Öland

Öland
Solnedgång

måndag 28 oktober 2013

Brrr

Blåsigt och regnigt ute. Tack och lov fick jag en runda på lunchen fast jag har nästan vant mig vid att ta en även efter jobbet. Dock inte idag. Hoppas blåsten har blåst klart till i morgon. För då vill jag ha en promenad.

Som synes funkar kaminen.

Maken är mest orolig för sitt tak. Det på garaget som han har slitit med hela helgen. Här kollas väderrapporterna regelbundet. Måtte det sitta kvar så vi kan göra ena sidan klar till helgen. Med lite tur en bra bit på andra sidan också. Nu vet vi ju hur långa vi ska såga brädbitarna. Kommer sedan min bror och hjälper till så lär maken bara behöva spika. Och då borde det gå hyfsat fort?

Fast dagen efter rök det in som bara den.

Fast det klart jag vill gärna fixa de sista kartongerna också. Å andra sidan så hinner jag troligen tömma de två som står i huset redan på kvällen när jag kommer. Och hämta den sista kanske jag kan hämta när jag ändå åker och handla för att kunna bjuda på mat?

Samtliga kartonger och påsar var borta när vi lämnade.

Jag bör iaf få det sista tvättat och fixat. Och med lite tur det sista som ska diskas. Med ännu mer tur kan vi packa kartong eller två med saker vi inte vill ha kvar. Med ännu mer tur så blir det fler lådor. Nu ska jag dock slå ihop datorn och ta fram en bra bok. Tända lite levande ljus och hoppas jag inte somnar innan de brunnit upp. Eller att maken släcker dem......

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar